Media Markt Duiven
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Waarom de ex-BCC MediaMarkt filialen anders zijn

Twee weken gelden opende het Duitse MediaMarkt in één klap zeven nieuwe vestigingen op de plaatsen waar eerst een Nederlandse BCC vestiging zat. Al snel blijkt dat er iets bijzonders aan de hand is, want het gaat om MediaMark Xpress filialen.

Hoewel de lancering van dochtermerk Saturn in Nederland al snel werd teruggerold (inmiddels is het merk bijna overal in Europa verdwenen), is MediaMarkt Xpress eindelijk weer eens iets nieuws van de elektronicaketen.

mediaMarkt Xpress is een compactere formule, wat mooi uitkomt op de plekken waar BCC zat. Die locaties waren al een stuk kleiner dan de gemiddelde MediaMarkt in Nederland. De nieuwe Xpress formule richt zich bter op kleine stadscentra en winkelcentra. Met zo’n 3.500 producten in huis, is het assortiment een stuk kleiner. Wel is het mogelijk om jouw MediaMarkt.nl bestellingen op te halen en garantiezaken in het filiaal te regelen.

MediaMarkt Xpress is te vinden in Nijmegen, Zoeterwoude, Amsterdam, Delft, Beverwijk, Beek en Barendrecht. Daarmee telt Nederland nu 55 vestigingen van MediaMarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.