Logo GadgetGear.nl
Samsung Bespoke Jet Bot Combo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung gaat op de CES een AI gestuurde robotstofzuiger presenteren

Tijdens de CES in Las Vegas zal Samsung naar verwachting haar nieuwe Bespoke robotstofzuiger presenteren. Bijzonder aan de Koreaanse creatie is dat deze gebruik maakt van AI.

De Samsung Bespoke Jet Bot Combo, zoals het ding gaat heten, kan zowel stofzuigen als dweilen. Functioneel gaat deze dan ook de strijd aan met concurrent Roomba van iRobot. Door de AI kan de robot zelf ruimtes herkennen en labelen alsmede schoonmaakproblemen zoals vlekken op de vloer. De datamodellen die hiervoor nodig zijn, ontwikkelt Samsung zelf. Eigenaren van de machines mogen daar ook updates op verwachten, al is onbekend hoelang Samsung functionele en beveiligingsupdates beschikbaar zal stellen voor deze productcategorie. We horen zonder twijfel meer wanneer Samsung op de CES aanwezig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.