Logo GadgetGear.nl
Samsung Galaxy Fold4 en Duurzaamheid
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung: (voorlopig) geen goedkope foldable

Eerder deze week kwam het gerucht naar buiten dat Samsung mogelijk aan een goedkopere foldable zou werken in de FE series. Een ware concurrent voor de Motorola Razr 2022. Toch lijkt die er nog niet te komen.

Samsung laat in Korea weten dat de bronnen van het doorgaans toch best betrouwbare TrendForce niet kloppen. Dat is opvallend, want als een gerucht waar lijkt te zijn, ontkent Samsung deze doorgaans niet zo snel. Wie shopt voor een goedkope Foldable moet voorlopig dus bij Motorola blijven shoppen of toch doorsparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.