Logo GadgetGear.nl
Samsung Galaxy Z Flip4
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Samsung werkt aan goedkope foldable

De eerste generaties van haar foldables moesten het nog zonder premium camera’s en chipsets doen om de prijs enigszins in bedwang te houden (en te genieten van het feit de eerste te zijn), maar inmiddels is het toch wel zo dat de Samsung Galaxy Z familie premium is tegen een premium prijs.

Wie toch een kek, opvouwbaar display prefereert, zou volgends geruchten binnenkort ook bij Samsung terecht kunnen. Het merk nu als eerste haar pijlen te richten op het middensegment, waar een groot display ook gewenst is. Diverse bronnen spreken van dat er een FE model in aantocht zou zijn van de premium foldables. Waarschijnlijk met veel eenvoudigere camera’s en chipset om te prijs heel ver omlaag te drukken. Tot nu toe begeeft alleen het Chinese Motorola zich in dat segment met haar goedkope Razr 2022. Of en wanneer… het blijven geruchten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.