Logo GadgetGear.nl
OnePlus 12 uitnodiging in het Chinees
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus teast uiterlijk OnePlus 12

Komende week zal OnePlus in China de nieuwe OnePlus 12 presenteren. Als het goed is, samen met de nieuwe smartwatch van OnePlus. Om iedereen vast lekker te maken, laat OnePlus het uiterlijk van het nieuwe vlaggenschip zien.

Net als bij de vorige, gaat OnePlus voor een enorm, rond camera-eiland. Daarop zitten Hasselblad camera’s, zoals we inmiddels ook wel een beetje van het merk mogen verwachten. Immers was de OnePlus Open het eerste toestel na verlopen van de overeenkomst met Hasselblad, waar toch weer Hasselblad technologie in zat. Het lijkt er dus op dat OnePlus en moederbedrijf Oppo de deal met Hasselblad eigenaar DJI met succes hebben verlengd.

We verwachten qua specs niet heel veel verrassingen. Sony camera’s, de snelste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipset, een curved AMOLED display. Het zal er allemaal weer in zitten. De vraag is vooral of de OnePlus 12 weer waterdicht is en draadloos kan laden. Dit waren features die uit de OnePlus 11 verdwenen. Daar stond wel tegenover dat de OnePlus 11 erg betaalbaar was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.