OnePlus 12 Series
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Introductie OnePlus 12-Series op 4 december in China

Eindelijk komt de OnePlus 12-Series in beeld. Xiaomi kreeg al de primeur met de nieuwe top chipset van Qualcomm, maar inmiddels weten we dat Oppo en haar dochter OnePlus dan altijd al vlot volgen.

Op 4 december heeft OnePlus een groots evenement in China gepland. Op de invite staat de nieuwe OnePlus Watch die op WearOS draait. Maar dat zal niet het enige zijn dat OnePlus zal brengen. Ook de 12-Series moet dan worden gepresenteerd. De nieuwe Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipset kan in theorie tot 24GB aan werkgeheugen en 1TB opslagruimte aan. Xiaomi mocht als eerste los gaan op de chipset, maar maakt nog lang geen gebruik van deze limieten. De kans is groot dat OnePlus dit gat gaat proberen op te vullen. Dat zou een sterk momentum kunnen betekenen daar we begin van het jaar de nieuwe Samsung smartphones verwachten. Daarbij gaat het gerucht dat Samsung voor Europa toch weer terug gaat naar het leveren van haar eigen, zwakkeren Exynos chipsets. Daarmee zou de prestatiekloof tussen de Galaxy S-Series en de OnePlus 12-Series enorm kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.