Logo GadgetGear.nl
OnePlus Watch Gelekt
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gelekt: OnePlus Watch 2

De eerste OnePlus Watch was een aardig klokje, maar niet het indrukwekkende digitale timepiece waar we echt op hoopten bij het merk. Met de komst van de OnePlus Watch 2 lijkt dit helemaal te veranderen.

OnePlus Watch Kleuren

Nu de renders en specs zijn gelekt via MySmartPrice, zien we een OnePlus Watch 2 die op Wear OS 4 moet draaien met in de basis de Qualcomm Snapdragon W5 Gen1 chipset. Het slimme klokje krijgt een 1,49 inch, 454 x 454 pixel AMOLED display. Met deze release laat OnePlus het OS dat het voor haar vorige slimme horloge ontwikkelde dus achter. Mogelijk wordt dat nog wel gebruikt in andere goedkopere horloges van de vele andere merken van moederbedrijf BBK Electronics. Daar valt onder anderen Oppo, Realme en Vivo onder. Hoe dan ook, we kijken echt uit naar dit nieuwe klokje.

OnePlus Watch voor en achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.