Logo GadgetGear.nl
Shop The Sims
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

EA opent The Sims Merch shop

Voor de echte fans van The Sims heeft EA nu een nieuwe winkel geopend waar je merchandise van de game kunt kopen. Kussens, T-Shirts, pins en flink de nadruk op plus-size gamers, wat misschien niet alleen heel woke is, maar we gaan er vanuit dat EA onderzoek heeft gedaan naar het klantprofiel van een The Sims speler en dat die zich goed zal identificeren met de beelden in de webwinkel.

Het gaat in de webshop vooral om items met een gelimiteerde beschikbaarheid. Dus niet de standaard zaken die je op marktkraampjes tegenkomt. In hoeverre EA hierin nog verder gaat uitbreiden is onbekend, maar zou ons niets verbazen als EA succes heeft met Shop The Sims.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.