Logo GadgetGear.nl
Spotify Halloween
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Spotify komt formeel met audioboeken

Spotify komt met ondersteuning voor audioboeken. Doordat audioboeken rechtentechnisch wat lastiger zijn dan muziek en podcasts, beperkt die optie zich niet alleen tot Spotify Premium.

Audioboeken worden markt voor markt uitgerold. Het kan dus nog een flinke tijd duren voor we hier in Nederland ook toegang krijgen tot deze functie. Momenteel bevat Spotify 150.000 titels in het Engels, maar ook die worden eerste alleen het in VK en Australië beschikbaar gesteld. Ook hier mogelijk weer omdat Spotify de rechten moet regelen per markt/land. Tenslotte is er nog de beperking dat je maar 15 uur per maand naar audioboeken mag luisteren. Mogelijk een kostenoverweging. 15 uur is ongeveer 1 deel van Harry Potter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.