Logo GadgetGear.nl
Nothing x Casetify
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nothing Case(1) is een iPhone backcover van Casetify

Nothing is een wel heel bijzondere samenwerking aangegaan met Casetify. De twee merken brengen samen de Case (1) op de markt. Een backcover voor de Apple iPhone 14 en 15.

iPhone 15 Pro met Nothing Case (1)

De Nothing Case (1) komt uit voor zowel de Pro uitvoeringen van de iPhone 14 als de iPhone 15. Daarbij krijg je de keuze tussen wit en zwart. Achterop de case is het lichtpatroon van de Nothing Android smartphone geprint. Opvallend genoeg een Android die qua design zelf al heel dicht tegen het ontwerp van de iPhone aan leunt.

Nothing Case (1) met Ear (2)

Ook bevat de serie een speciale mini pouch voor de Nothing Ear (2). Dat lijkt overigens ook echt gewoon een zakje te zijn waar je het doosje in doet. Misschien niet het meest indrukwekkende product uit de series. Voor €176,99 koop je dit tasje van Casetify en dan zit de Ear (2) erbij. Zonder de headset is het niet mogelijk om dit zakje te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.