Logo GadgetGear.nl
Resident Evil poster Netflix
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Netflix gaat opnieuw de prijzen verhogen

Wanneer schuurt het genoeg dat meer mensen hun abonnement opzeggen dan wordt goedgemaakt door meer te vragen voor het abonnement zelf? Samen met Viaplay is Netflix al jaren een van de duurste streamers van Nederland en die prijs zou op korte termijn verder op moeten lopen zo lezen we in The Wall Street Journal.

Na afloop van de stakingen van ‘the writers block’ in de VS, is Netflix van plan de kosten voor haar abonnementen opnieuw omhoog te gooien. Met hoeveel weten we nog niet. Wel weten we dat het alleen de abonnementen betreft die reclamevrij zijn. Andere abonnementen kennen we ook niet in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.