Logo GadgetGear.nl
LEGO Ornithopper Moodshot
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LEGO lanceert iconische Atreides Royal Ornithopper

We kunnen niet wachten tot de volgende film in de Dune saga die Warner Bros. voor volgend jaar op de planning heeft staan. Gelukkig vult LEGO de leegte met een doos die hopelijk de aanleiding gaat zijn tot een geheel eigen lijn. LEGO introduceerde deze week de Atreides Royal Ornithopper in haar Icons lijn.

LEGO Ornithopper Duikvlucht

De Atreides Royal Ornithopper is een typische doos uit de lijn voor volwassenen en telt 1.369 stenen. Grofweg €0,12 per steen en daarvoor krijg je een doos met 8 van de belangrijkste karakters uit de film. Waaronder de leider van huis Harkonen. Het model meet 23 x 57 x 79 CM. De vleugels van de Ornithopper kunnen wapperen dankzij een slim stukje gebruik van LEGO Technik elementen. Die staan het ook toe de vleugels naar achteren te slaan voor de iconische duikvlucht die in de film te zien was. LEGO en Bol leveren hem vanaf 1 februari 2024.

LEGO Ornithopper met karakters

LEGO 10327 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.