Logo GadgetGear.nl
Samsung Galaxy Z Fold5
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Samsung werkt aan gamestreaming service

Na haar eigen advertentienetwerk en netwerk met TV kanalen, komt Samsung volgends geruchten ook met een eigen gamestreaming netwerk dat mogelijk direct geïntegreerd zal worden met haar Smart TV’s, Smart Monitors, Smartphones en tablets.

Het gerucht is afkomstig van Korea Economic Daily. Hoe Samsung geld gaat verdienen aan de dienst is nog onbekend. Het kan zijn dat Samsung abonnementen gaat hanteren of een vorm van in-game aankopen waar het provisie op ontvangt om de dienst aan te kunnen bieden. Er zou al een besloten beta zijn in Canada. De verwachting is dat Samsung op korte termijn meer zal vertellen over deze dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.