Logo GadgetGear.nl
Thule Allax
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De Thule Allax is de transportmand voor de hond

Niet iedere hond is even veilig om zich op de achterbank of los in de achterbak van de auto te bevinden. Zeker niet bij ongelukken. Thule ontwikkelde daarom de Thule Allax. Een transportmand voor de hond.

De transportmand komt met geveerde gaasdeuren en kreukelzones voor en achter. Hij is dan ook getest om botsingen van voor en achter. Daarnaast op veiligheid voor de hond wanneer de auto in een koprolsituatie terechtkomt. Er zit zelfs een slot op deze auto bench voor wanneer je zeker wilt zijn dat jouw viervoeter niet ineens weg is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.