Logo GadgetGear.nl
Roomba Poop Detection
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

iRobot OS 7.0 brengt veel nieuws

iRobot stelde vandaag niet alleen nieuwe high-end robots voor, maar ook haar nieuwste besturingssysteem iRobot OS 7.0. Een nieuwe versie van de schoonmaaksoftware die nu al wordt uitgerold naar de eerste gebruikers.

Natuurlijk zijn huisdieren ook dit keer weer een belangrijk onderdeel van de release. Daaronder valt de POOP garantie van iRobot. Herkent de camera de poep van jouw hond niet en rijdt hij daar dwars doorheen, krijg je een nieuwe, schone robot van het merk. Met de nieuwe software is er ook herkenning voor hondenspeeltjes, sokken, kabels en andere objecten op de vloer.

De nieuwe software houdt niet alleen rekening met het gebruik van de woning, maar ook met de seizoenen. Handig voor bijvoorbeeld de Roomba Combo j9+ robotstofzuiger die zelf kan wisselen tussen zuigen en dweilen. Er zijn modellen, zoals de j9+ series, die onthouden welke vervuiling, waar in huis veelvuldig voorkomt om zo met dirt detective preventief te kunnen handelen. Ook zal de robot altijd eerst de badkamer pakken, indien toegankelijk, om ze de verspreiding van bacteriën tegen te gaan in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.