Logo GadgetGear.nl
Knop Listen on Google Podcasts
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Google’s Podcast app stopt in 2024

Google gaat opnieuw consolideren in haar diensten. Ditmaal zal de Google Podcast service het spit delven. In de VS zijn podcasts al beschikbaar via YouTube Music. Dat gaat ook hier in Nederland gebeuren.

Per 2024 zal Google stoppen met haar Google Podcast app en service. In ruil daarvoor gaat de focus naar het verbeteren van de podcast ervaring in YouTube Music. Die ervaring is nu al zo succesvol dat in de VS het gros van de podcast luisteraard YouTube Music gebruikt. Spotify combineert al jaren podcasts in haar muziek app. Het zal mogelijk zijn voor gebruikers om hun lijst met podcasts over te nemen in YouTube Music.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.