Logo GadgetGear.nl
Garmin Tactix 7 AMOLED Edition
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Garmin introduceert de Tactix 7 AMOLED Edition

De Tactix 7 reeks krijgt een nieuw familielid. Garmin presenteert de Tactix 7 AMOLED Edition. Een nieuwe smartwatch voor sporters met een AMOLED touchscreen erop. De smartwatch komt met een batterijduur van 31 dagen.

De smartwatch komt met een 1,4 inch adaptief AMOLED display en een nachtzicht compatible LED zaklamp. Dit wil zeggen dat de lamp groen licht geeft en daarmee een veel rustiger licht dat jouw hersens niet probeert uit hun rust te halen. Op de wijzerplaat gebeurt hetzelfde met red shift. De behuizing voldoet aan de MIL-STD-810 standaard en kan tot 10ATM diep het water in. De knoppen aan de zijkant hebben extra bescherming en de behuizing bevat een rand van titanium. De lens is van saffier om beschermd te zijn tegen krassen en stoten. De Garmin Tactix 7 AMOLED Edition gaat €1.399,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.