Logo GadgetGear.nl
Twitter X Vogel
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

X opent vacaturedienst voor bedrijven

Ben jij een geverifieerd bedrijf op X (voorheen Twitter), kun je nu jouw eigen vacaturebank activeren op het platform. Zo moet het gemakkelijker worden voor X gebruikers om hun nieuwe droombaan te vinden. Hiermee gaat het onder anderen de concurrentie aan met Google Jobs.

Om toegang te krijgen tot de mogelijkheid om vacatures te plaatsen, moet je als bedrijf wel over een geverifieerd account beschikken. Bovendien moet je hem vanuit de beta activeren. Overigens kost dit accounttype nog altijd $1.000 per maand. Het lijkt er dus niet op dat X ook kleine ondernemers wenst te bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.