Logo GadgetGear.nl
Lenovo Medion Erazer Truck
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gamescom: Medion Erazer wordt Erazer

Moedertje Lenovo uit China is al een tijdje hard op zoek naar een betere positie in de gamingmarkt. Daar Medion lang het budget merk was voor supermarktcomputers en Medion stiekem best interessante systemen voor gamers heeft met haar Erazer lijn, is nu besloten dat Erazer een zelfstandig merk gaat worden.

Als zelfstandig merk in het Lenovo portfolio, kan Erazer zich ontdoen van het imago van Medion en echt stappen gaan zetten om zich te transformeren tot high-end gamingmerk. Een mooie stap sinds het label 15 jaar geleden tot stand kwam.

Het merk trapt af tijdens de Gamescom, maar zal tijdens de Dutch Comic Con in Nederland ook aanwezig zijn met een promo truck om zich aan de Nederlandse gamer te presenteren. De hele hardwarelijn van Erazer zal in de truck aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.