Logo GadgetGear.nl
Gilette Labs Razer
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gamescom: Dit is de Razer van Razer en Gilette

Sommige samenwerkingen liggen er wel heel dik bovenop. Zoals die tussen Gilette en Razer. Het groene gamingmerk presenteerde tijdens de Gamescom samen met de grootheid in scheermesjes een exclusief scheermes in Razer stijl.

Het gaat om een Gilette Labs scheersysteem met de bekende magnetische houder. Zowel de houder als het handvat hebben een volledige Razer makeover meegekregen. Het is de zoveelste poging van Gilette om de gamer voor zich te winnen. Eerder sponsorde Gilette al egaming evenementen op BGMI en Fortnite. Er is zelfs een Gilette Gaming Alliance. Bovendien liet Razer afgelopen april als grap al een muis zien waarmee je je zou kunnen scheren.

Op de voet staat de bekende uitspraak by gamers, for gamers. De vraag is alleen wel of dat bij dit scheermes ook echt het geval is, gezien het vooral een nieuwe bedrukking lijkt te zijn van het Gilette Labs scheermes dat al langer op de markt is.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.