Logo GadgetGear.nl
TCL P74 Series TV
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dolby Atmos FlexConnect eerst in nieuwe TCL TV’s

In 2024 zal het Chinese TCL als eerst TV’s met Dolby Atmos FlexConnect op de markt brengen. Met Dolby Atmos FlexConnect wordt het veel gemakkelijker een ruimtelijke audio-ervaring in huis op te bouwen.

Met Dolby Atmos FlexConnect kun je zelf bepalen waar je jouw speakers in de ruimte voor de TV plaatst. Microfoons zullen de TV helpen de speakers zo in te stellen dat je toch een optimaal ruimtelijk geluid in de ruimte krijgt. Het opzetten van jouw thuisbioscoop wordt dan een heel stuk gemakkelijker. We verwachten daarnaast dat je mix & match Dolby Atmos FlexConnect speakers kunt uitzoeken voor het opbouwen van jouw systeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.