Logo GadgetGear.nl
TRENDnet TI-B541
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

TRENDnet introduceert compacte 5 Gb switch

TRENDnet komt deze zomer met een nieuwe, uiterst compacte netwerkswitch. Ideaal voor gebruik op locaties waar je weinig ruimte hebt en toch meerdere LAN aansluitingen wilt realiseren. Zowel op kantoor als in jouw mediawall.

De TRENDnet TI-B541 bevat niet alleen 5 LAN poorten, maar beschikt ook over PoE+ passthru. Het totale PoE budget voor deze switch ligt op 65 Watt wanneer 90 Watt wordt geleverd over PoE+ Type 4 (Hi-PoE). De compacte switch kan tot 10Gp per seconde over de vijf poorten verplaatsten en komt in een metalen behuizing met een IP30 beschermingsklasse. Montage in de meterkast op een DIN rail is ook mogelijk door het beperkte formaat. Hiervoor wordt een speciale wandhouder meegeleverd. De adviesprijs van deze switch ligt op €241,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.