Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

@t-mobilethuis.nl stopt per 2024

Het draaien van een maildienst kost als internetprovider best wat geld. Niet alleen voor de servers, maar ook het non-stop gevecht tegen spam. Bovendien worden in de praktijk veel accounts verwaarloosd. Wat de reden is, is onbekend, maar T-Mobile stopt met het hosten van @t-mobilethuis.nl mailboxen.

Het wordt een harde stop per 31 maart 2024. Dan zal T-Mobile alle mailboxen verwijderen en geen mail meer aannemen. Het is aan klanten om tot die tijd te zoeken naar een alternatieve mailhost en mail te migreren. Klanten die hier moeite mee hebben, kunnen bij bedrijven als WebsiteNazorg.nl terecht om een migratie van de mailbox te laten uitvoeren.

Eén reactie

  1. Ik denk met weemoed terug aan een kwart eeuw geleden.
    Geen google, geen ‘handshakes, geen capcha
    en de email kwam gewoon zonder tijdverlies via de provider op de PC terecht.

    Niet te vergelijken natuurlijk, maar ik ben dat commerciele gekonkel zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.