Logo GadgetGear.nl
Spotify Premium Duo
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Spotify gooit de prijs omhoog

Het gebeurde eigenlijk nog niet eerder, maar Spotify heeft haar prijzen verhoogd. De prijsverhoging gaat direct in en kan jou tot €3 extra per maand gaan kosten.

We zijn er inmiddels wel aan gewend dat prijzen dit jaar stelselmatig omhoog gaan. Diverse TV streamers gingen al in prijs omhoog, maar Spotify bleef lang stil. Nu Spotify druk bezig is met de uitrol van hi-res audio op haar platform, kiest het ervoor de prijzen toch echt te gaan verhogen. Premium en studentaccounts gaan een euro meer kosten per maand. Afhankelijk van of je een Belg of Nederlander bent, gaat het Family abonnement met twee of drie euro omhoog. Belgen waren namelijk al een euro duurder uit. Ook Premium Duo wordt twee euro duurder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.