Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bandai Namco start eigen muziekkanaal op YouTube

Er zijn heel wat games met echt waanzinnige soundtracks. Niet raar, want er worden steeds betere producers voor aangetrokken. Zo is de Nederlander Tom Holkenborg, beter bekend als Junkie XL, al jaren actief voor bijvoorbeeld EA. Bandai Namco heeft nu de tijd genomen om al die mooie soundtracks op een YouTube kanaal gezet.

Op het Bandai Namco Game Music kanaal vindt je dan ook de soundtracks van games als Dark Souls, Tekken en Elden Ring. Namco Bandai is van plan om het kanaal de komende jaren lekker door te laten groeien met nieuwe content.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.