Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Kinderpostzegels komt met LEGO postzegels

Stichting Kinderpostzegels en LEGO hebben voor 2023 de handen ineengeslagen. Met de digitalisering van post, worden er jaar op jaar steeds minder poststukken verzonden waar zegels voor nodig zijn. De samenwerking met LEGO zou weleens heel veel kopers los kunnen maken onder de LEGO verzamelaars.

Voor de 75ste editie van de kinderpostzegels, komt het ontwerp van de postzegels van LEGO af. Een typisch Hollands straatbeeld van gele minifigs aan een bevroren Amsterdamse gracht. Spelend natuurlijk en inclusief. Zo staat ook een gehandicapt kind op een zegel. Zeer passend voor het thema dat ieder kind moet kunnen spelen.

Vanaf 27 september gaan kinderen de straten in om de zegels te verkopen. De kinderen ook postkaarten en tassen aan. Ieder velletje bevat 5 zegels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.