Logo GadgetGear.nl
Sony Project Q
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Sony toont eigen streaming handheld voor PlayStation 5

Sony heeft jarenlang geprobeerd Nintendo te verslaan op de handheld markt. Met een nieuwe streaming console lijkt Sony opnieuw een poging te wagen om de handheld gamer aan zich te binden.

De streaming console van Sony lijkt een DualSense controller met daartussen een flink display. De console heeft de titel Project Q meegekregen. Het display van de console is een volwaardig 1080p 60fps scherm en dat mag ook echt geen probleem zijn gezien de rekenkracht voor de graphics van de PlayStation 5 console zal komen. Een stukje luxe dat de Switch niet heeft. Daar staat tegenover dat je buiten bereik van de PlayStation 5 (denk aan onderweg met een slechte verbinding) je wellicht minder aan de Project Q zal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.