Sony Xperia 1 V Billboard
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony advertentie lekt Xperia 1 V

Sony werkt hard aan de mark vijf uitvoering van haar vlaggenschip smartphone; de Xperia 1 V. Nu zowel Oppo als Vivo geen vlaggenschip voor de Nederlandse markt hebben en OnePlus met haar vlaggenschip niet het gebruiksniveau van de vorige generatie levert, kan Nederland (en een aantal ander Europese markten) maar zo weer interessant worden voor het Japanse merk.

Reddit gebruiker LOL5552 spotte in China een billboard dat de achterkant van de nieuwe Xperia 1 V toont. Met de tekst One for All Lights suggereert Sony meteen dat het met haar nieuwe camera-eiland zich richt op camera’s die ook bij weinig ligt nog goede plaatjes kunnen schieten. Daarvoor zou Sony een Lytia beeldsensor gebruiken. Hierin zijn de transistors achter de fotodiodes geplaatst, zodat de fotodiodes op hetzelfde oppervlak meer licht kunnen opvangen. Een eenvoudig, maar vernieuwend idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.