Logo GadgetGear.nl
Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

De beste gadgets voor op de E-bike

De populariteit van de e-bike blijft groeien en het is dan ook geen verrassing dat steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets, zeker nu je naast koopfietsen ook steeds meer leasefietsen ziet van organisaties als ConnectBike. Maar wist je dat er tal van gadgets beschikbaar zijn die het fietsen op een e-bike nog comfortabeler maken? In dit artikel bespreken we de beste gadgets voor de E-bike!

Fietscomputer

Een fietscomputer is een handig hulpmiddel voor elke fietser, en zeker ook voor de E-bike gebruiker. Met een fietscomputer kun je tijdens het fietsen gemakkelijk je snelheid, afstand en tijd bijhouden. Dit is niet alleen handig om te weten hoe ver je al gefietst hebt en hoe lang je nog moet fietsen, maar het kan ook helpen om je prestaties te verbeteren. Daarnaast is het ook mogelijk om met een fietscomputer je route te plannen en te volgen via GPS. Zo kun je altijd de weg terugvinden, zelfs als je verdwaald bent.

Telefoonhouder

Een telefoonhouder is een handig accessoire om je smartphone veilig en gemakkelijk op je stuur te bevestigen. Zo kun je tijdens het fietsen gemakkelijk je route volgen of handsfree bellen. Er zijn ook waterdichte varianten beschikbaar, zodat je ook bij regen je telefoon veilig kunt gebruiken. Een telefoonhouder is vooral handig als je veel gebruik maakt van je smartphone tijdens het fietsen. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je route volgen via een navigatie-app, of handsfree bellen als je onderweg bent. Dit is niet alleen handig, maar ook veilig, omdat je je handen vrij hebt om te sturen en te remmen.

E-bike slot

Een goed slot is essentieel om je E-bike te beschermen tegen diefstal. Er zijn verschillende soorten sloten beschikbaar, zoals kettingsloten, beugelsloten en vouwsloten. Bij het kiezen van een E-bike slot is het belangrijk om te letten op de veiligheid en het gemak van het slot. Zo is het aan te raden om te kiezen voor een slot dat voldoet aan de veiligheidsnormen en moeilijk te kraken is. Daarnaast is het ook belangrijk dat het slot gemakkelijk te gebruiken is, zodat je niet te lang bezig bent met het op slot zetten van je fiets.

Fietsbel met verlichting

Een fietsbel is uiteraard verplicht op elke fiets, maar een fietsbel met verlichting is nog handiger. Zo ben je niet alleen goed hoorbaar, maar ook zichtbaar in het donker. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, van simpele tot meer geavanceerde varianten met meerdere lichtstanden.

Elektrische fietspomp

Een elektrische fietspomp is een handige gadget die het oppompen van je banden nog gemakkelijker maakt. Het kan soms lastig zijn om de banden van je E-bike op de juiste spanning te krijgen, vooral als je onderweg bent. Met een elektrische fietspomp is dat probleem verleden tijd. Met deze gadgets kun jij veilig de weg op!

Meegeleverde ventiel adapters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.