Fixers logo
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple en Samsung reparateur Fixers richting faillissement

Slecht nieuws voor wie nog een reparatie uit heeft staan bij Apple- Samsungreparateur Fixers. Het bedrijf heeft afgelopen week faillissement aangevraagd en dat kan vervelend uitpakken als jouw iPhone of Samsung daar op het schap ligt.

Het faillissement volgt zeer kort op de aanvraag tot surseance van betaling om zichzelf tegen schuldeisers te kunnen beschermen. Slechts enkele dagen later ging dit al om in een aanvraag tot faillissement. Fixers voerde niet alleen reparaties uit, maar handelde ook in refurbished hardware. Het bedrijf maakte haar groeispurt door de winkels van Swoop over te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.