Logo GadgetGear.nl
2023 Razer BlackShark V2
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer BlackShark V2 krijgt 2023 uitvoering

Razer heeft deze week de 2023 Razer BlackShark V2 gaming headset gepresenteerd. Met een accudur van 70 uur gaat deze gamingheadset drie keer zo lang mee als haar voorganger.

De originele uitvoering van deze gaming headset verscheen in 2020. Wij mochten de V2 in 2021 testen en beloonden de headset toen met vier sterren. Daarbij was één van de negatieve punten dat we niet zo goed zicht hadden op wanneer de batterij leeg zou zijn. In hoeverre dat is opgelost, weten we nog niet. Maar met een drie keer zo lange batterijduur, is het risico op onverwachte uitval tijdens het gamen ook met een factor 3 afgenomen.

Is hij toch leeg, kun je hem nu over USB-C opladen en met 15 minuten laden, kun je al 6 uur gamen.

Ook een ander commentaar van ons lijkt te worden aangepakt in deze 2023 oplossing. De oorkussens zouden lawaai van buiten beter moeten dempen. Daarnaast kun je de headset nu ook koppelen met Bluetooth 5.2 ondersteunende apparaten zoals smartphones. Schakelen doe je via de oorschelp.

De 2023 Razer BlackShark V2 gaat €230 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.