Logo GadgetGear.nl
LEGO 6471611 Walkman
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LEGO komt met een ode aan de Sony Walkman

Oh man, de tijd dat we met een batterijenslurpende walkman over straat liepen lijkt wel een eeuw geleden, maar wat waren die cassettespelers iconisch. En wat was je een held als je er een had die twee kanten op kon spelen. LEGO laat die tijd binnenkort herleven met doosje 6471611.

LEGO 6471611 wordt namelijk een doosje met 145 onderdelen waarmee je een cassettebandje, een hoofdtelefoon en een rood-zwarte cassettespeler kunt bouwen.

Wie dit iconische doosje te pakken wilt krijgen, moet goed opletten. Hij is namelijk alleen als GWP ofwel Gift With Purchase beschikbaar en wanneer is ook nog onduidelijk. Je moet dan dus voor een bepaald bedrag aankopen doen om deze doos gratis mee geleverd te krijgen. Maar dan heb je ook echt wel iets unieks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.