Sony PlayStation 5 Portable concept
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gerucht: Sony komt met een streaming handheld voor de PS5

Xbox cloud gaming is echt prima te doen op een smartphone, al kunnen lettertjes soms wel erg klein zijn. Als antwoord op Xbox en Steam, wat ook succesvol is met haar Steam Controller, zou Sony weer met een eigen handheld willen komen.

Na de Sony Xperia Play smartphone, de PSP series en de PS Vita, zou er dus opnieuw een Sony handheld aankomen.

Nu is het hele nieuws vooral speculatie uit wat kleinere bronnen, maar de komst van zo’n handheld zou best logisch zijn. Sony heeft hiervoor alle skills in huis en een fanbase die zonder twijfel liever op Sony hardware PS5 games streamt dan op de standaard smartphone zoals de strategie van Microsoft momenteel is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.