OnePlus Nord CE Lite 3
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de OnePlus Nord CE Lite 3 met 108 megapixels

In het middensegment komt OnePlus op papier met wederom een sterke release. Het gaat om de OnePlus Nord CE Lite 3 die met een 108 megapixel main camera komt en tot 67 Watt kan snelladen. Deze release volgt kort op de release van de OnePlus 11 Pro waar jullie deze week de review van gaan lezen.

De OnePlus Nord CE Lite 3 is een 5G Android smartphone met een 6,72 inch, 120Hz lcd-display. Daarmee is het scherm een flink stuk groter dan de Nord CE 2 Lite van vorig jaar. Het display komt met een FullHD+ resolutie van 2.400×1.080 pixels en een piekhelderheid van 550cd/m2.

Voor de hoofdcamera kiest OnePlus voor een Samsung Isocell van 108 megapixels. Het gaat om de Samsung Isocell HM6. Daarnaast krijg je een 2 megapixel macro-camera en dieptesensor. Ondanks de drie lenzen is er dus maar één camera die echt de moeite waard is. Net als bij de vorige release.

Onder de motorkap ga je de Qualcomm Snapdragon 695 chipset vinden. Dit si dezelfde chipset als in de Nord CE 2 Lite en kan anno 2023 nog prima mee. Je krijgt 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte op het toestel.

Het laadvermogen is flink opgehoogd naar 67 Watt en er ligt en 5.000mAh batterij in het toestel. De lader is met dit vermogen ook sterk genoeg om het gros van de laptops van stroom te voorzien. Het toestel gaat €329 kosten.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.