Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Displate kan nu printen met OLED

Displate is al jaren een van de meest bijzondere spelers op de markt als het gaat om posters voor aan de muur. Nouja, metalen platen met toffe prints waarbij het bedrijf met epische merken de samenwerking aan gaat. En nu kan Displate ook nog platen printen met een OLED laag zodat ze verlicht zijn. Dit noemen ze Lumino.

Lumino displate producten bestaan uit zes lagen die allemaal een andere eigenschap hebben. De eerste is een acryl laag die de prints moet beschermen. De tweede is al de speciale OLED laag. Die is zo geprint dat bepaalde delen van de posters verlicht worden. Daaronder ligt een bindlaag die alles goed moet verlijmen. Daaronder komt de print met holo, glitter en andere effecten. Meteen daar onder de algemene print en dat alles komt weer de metalen plaat.

Met een prijskaartje van $299 haal je met Displate Lumino echt iets bijzonders in huis en deze eerste editie is ook nog eens in samenwerking met CD Project Red voor een toffe CyberPunk print.

Voor stroom sluit je hem aan via een USB-C kabel. Eventueel met de meegeleverde powerbank die hem 40 uur lang van stroom voorziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.