Nintendo Systems Website
Arjan Olsder
Arjan Olsder

De nieuwe Nintendo Systems website is echt tof

Nintendo maakt natuurlijk al jaren iconische games en gisteren ging de Super Mario film eindelijk in première. Maar er is meer tofs onderweg. Deze week ging ook de nieuwe Nintendo Systems website live.

Nintendo Systems is een nieuw bedrijf binnen de Nintendo groep en gevormd in samenwerking met DeNa.DeNa maakt vooral heel veel mobile games en werkt ook al actief aan blockchain projecten. Zo lanceerde het bedrijf onlangs 9 films op basis van NFT.

De nieuwe website van Nintendo Systems is dan ook waanzinnig bijzonder vormgegeven, waarbij allerlei programmacode door het menu vloeit. Het lijkt erop dat de site nu nog vooral gericht is op het vinden van personeel. We zijn benieuwd wat de eerste creatieve uitspattingen we van dit nieuwe bedrijf gaan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.