Arjan Olsder
Arjan Olsder

Zo zet je ChatGPT in de menubar van jouw Mac

OpenAI’s ChatGPT zocht voor een enorme revolutie. Steeds meer mensen gebruiken het, maar Windows gebruikers hadden tot nu toe een streepje voor op de rest.

Met de komst van ChatGPT in Bing is het mogelijk om de chatbot in de taskbar van Windows 11 te plaatsen. Ook Google verwacht dat haar Bard AI al snel onderdeel zal worden van de Chrome browser. Hoe dan ook, er was nog geen toffe manier op ChatGPT in macOS te gebruiken anders dan naar de website van OpenAI te gaan.

Wanneer je MenuGPT van Jordi Bruin. Een ontwikkelaar die wel vaker handige, kleine apps in elkaar zet. Helemaal gratis is deze oplossing niet. Hij vraagt er een prijs voor, maar die mag je zelf bepalen. Bedenk je wel dat dit soort ontwikkelaars ook gewoon moet betalen voor de koffie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.