Logo GadgetGear.nl
Red Magic Monitor
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Red Magic presenteert eerste PC Gaming monitor

ZTE’s dochtermerk Red Magic presenteerde haar eerste gaming monitor ooit. Net als OnePlus verbreedt het merk daarmee haar assortiment. De monitor krijgt een 4K display mee op 160Hz met een diameter van 27”.

De monitor komt met een 16:9 display van 3.840×2.160 pixels en een helderheid van 640 candera per vierkante meter en een piekhelderheid zelfs op 1.300 candera. Het display wisselt zelf haar verversingssnelheid tussen 48Hz en 160Hz. Er zitten twee HDMI 2.1 poorten op en een DisplayPort 1.4 aansluiting. Met USB-C kan de monitor tot 90Watt leveren aan jouw laptop. Er zit ook een aansluiting voor een headset op. Rondom de VESA mount zit een driehoek van RGB LED’s. De prijs is helaas nog onbekend en zeker is dat hij niet buiten de Chinese thuismarkt verkocht zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.