Matrix Fitness
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Matrix en Virtuagym maken het tracken van workouts gemakkelijker

Matrix Fitness en Virtuagym hebben een nieuwe integratie voor krachttraining apparaten. Hierdoor is het mogelijk om in sportscholen met de nieuwste Matrix sportapparatuur de prestaties tot in detail bij te houden in de Virtuagym app.

Het was al mogelijk om cardioprestaties in Virtuagym bij te houden vanuit Matrix fitness apparaten, maar daar is nu de lijn krachttraining apparaten aan toegevoegd. Dit kan op alle apparaten in de Ultra Series lijn van Matrix. De gebruiker hoeft alleen maar de RFID tag van het apparaat te scannen. De koppeling werkt ook wanneer je bijvoorbeeld een personal trainer hebt die een eigen versie van de app gebruikt zoals Area 11 Personal Fit uit Nijmegen die ik zelf gebruik. De samenwerking tussen de twee merken startte in 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.