Logo GadgetGear.nl
Huawei MatePad 11 Soft Light
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Huawei komt met eerste Soft Light tablet

Huawei lijkt op 23 maart de Huawei Matepad 11 opnieuw uit te gaan brengen, maar dan in een Soft Light uitvoering. Die uitvoering krijgt een nieuwe glasplaat op haar display met een heel bijzondere eigenschap.

De Huawei Matepad 11 is nog best een recente tablet. Als life extender voor het model komt de tablet nu opnieuw op de markt, maar dan met een Soft Light uitvoering. Een nieuwe, gelaagde glasplaat bovenop het scherm moet er voor zorgen dat 97% van het invallend licht wordt gebroken. Daarmee haalt het display vrijwel alle hinder van reflecties weg. Door de nieuwe laag moet de M-Pen stylus van Huawei ook meer het gevoel geven dat je op echt papier werkt.

Met het nieuwe display komt ook meteen het nieuwe HarmonyOS 3.1 naar de tablet. Bestaande Matepad 11’s krijgen die naar alle waarschijnlijkheid ook op korte termijn via een software update.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.