Logo GadgetGear.nl
Meta Quest Pro
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Dollarprijzen Meta Quest brillen omlaag

Vorig jaar verhoogde Meta de prijzen van haar Meta Quest brillen nog. Deze maand gaan ze alweer omlaag met als grootste winnaar, de Quest Pro. Die zakt van $1.500 naar $1.000.

De 256GB uitvoering van de meta Quest Pro zakt ook weer van $500 naar $430. Nog altijd $30 meer dan dat die VR bril vorig jaar heeft gekost. Je kunt wel een Meta Quest 2 voor $400 kopen, maar dan krijg je slechts 128GB opslagruimte op de VR bril. De Meta Quest 2 prijsverlaging start morgen al terwijl de Pro pas op 15 maart omlaag gaat.

Naar verwachting komt Meta dit jaar met de Meta Quest 3. De prijsverlaging zou een signaal kunnen zijn dat het bedrijf nog met veel voorraden zit die het voor de lancering van de Quest 3 kwijt wil. Het zou dan ook goed kunnen dat we dit jaar nog meer prijsverlagingen voor de Quest 2 zien. De enorme prijswijziging voor de Pro zou een signaal kunnen zijn dat de afstand in kwaliteit tussen de Quest 3 en Quest Pro niet zo heel groot is.

Meta Quest kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.