Logo GadgetGear.nl
Carver
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Carver nu ook naar België

We zaten ons hier op de redactie even achter de oren te krabben. Het Nederlandse Carver verkocht haar auto’s al in Londen, Hongkong en Malta. Maar pas nu komen de bijzondere Elektrische auto’s ook naar onze zuiderburen.

Een deal met Group Vandecasteele levert Carver een serie aan verkooppunten in België op. De kleine en lichte auto’s uit Leeuwarden kunnen de Belgen helpen om beter en sneller door steden met verkeersinfarcten als Antwerpen en Brussel te bewegen. Zowel door de compacte maatvoering van de Carver als het feit dat de elektrische wagentjes goed voor het milieu zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.