Logo GadgetGear.nl
Apple iPhone 12
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple stapt in de uitgestelde betalingen

Apple begint steeds meer een bank voor haar gebruikers te worden. Na Apple Pay levert het nu ook een dienst voor uitgestelde betalingen waarbij je als Apple het betalingsrisico van haar gebruiker overneemt.

De stap van Apple om niet alleen betalingen te regelen maar op deze manier ook in kortdurende leningen te stappen is een stap die zonder twijfel veel geregel met zich meebrengt. Voorlopig zet Apple deze stap dan ook alleen in de VS. Bovendien voert Apple een selectiebeleid wie gebruik mag maken van de dienst. Apple hanteert een minimaal bedrag van $50 en een maximaal bedrag van $1.000 per lening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.