Logo GadgetGear.nl
Vimexx
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Vimexx verhoogt hostingkosten met 25%

Nadat de verschillende webhostingmerken van Total Internet Solutions vorig jaar menig keer in het nieuws kwamen in verband met prijsverhogingen, heeft Vimexx (onderdeel van Team.Blue) vandaag haar klanten op de hoogte gesteld de prijs flink te verhogen.

Op basis van CBS cijfers geeft de webhost in haar mail aan dat de prijzen in datacentra met meer dan 110% zijn gestegen. Ondanks afspraken met leveranciers ziet de webhost zich genoodzaakt de prijzen met 25% te verhogen per eerstvolgende verlengingsmoment na 13 maart 2023. Deze prijsverhoging zal voor alle diensten gelden.

Vimexx is onderdeel van Team.Blue. Andere merken van Team.Blue zijn onder anderen Combell, TransIP en iXL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.