Razer BlackWidow V4 Pro Command Dial
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer introduceert de BlackWidow V4 Pro

Razer introduceert een nieuw toestsenbord voor gamers met command dial. Die nieuwe Razer Command Dial is direct naast de ESC knop geplaatst, boven de set macro toetsen.

De command dial komt standaard met acht standen. Bijvoorbeeld om door je browsertabs te bladeren (ook handig voor op kantoor) of om te zoomen in applicaties als Adobe Photoshop. Maar hij is ook vrij programmeerbaar. Net als de vijf macrotoetsen eronder.

Razer BlackWidow V4 Pro

Razer startte met de BlackWidow serie in 2010. Ook het Chroma verlichtingsplan van het toetsenbord heeft een compleet nieuwe setup gekregen. Naast RGB verlichting onder iedere knop, zijn er nu ook underglow zones om te configureren. Alle verlichting is te configureren via Razer Synapse, net als de toetsen. Overigens kun je kiezen tussen groene clicky switches og gele lineaire. Er is USB 2.0 passthrough aanwezig en hij maakt gebruik van USB-C. De USB-C kabel kan van het toetsenbord wat ideaal is wanneer je die meeneemt. Het geheel is gebouwd op een Aluminium 5052 behuizing met pootjes in twee standen en twee lagen geluiddempend schuim in combinatie met stabilisatoren.

Razer BlackWidow V4 Pro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.