Logo GadgetGear.nl
Motorola Defy Satellite Link
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Bullitt Group introduceert Motorola Defy Satellite Link

Voor wie geen Apple of Motorola defy heeft en toch tweeweg communicatie over satelliet wenst, is er nu de Motorola Defy Satellite Link. Overigens ook voor wie een iPhone buiten het servicegebied van Apple heeft en satellietcommunicatie nodig heeft.

De Motorola Defy Satellite Link is gemaakt voor tweeweg communicatie over satellieten die laag in een baan om de aarde liggen. De bluetooth accessoire bevat alle technologie die nodig is om deze communicatie op te zetten. Bovendien kan de locatie worden getraceerd en kan ook SOS communicatie worden opgestart voor gebruikers die per direct in nood zijn. Uiteraard is deze gadget rugged en in lijn met de MIL-SPEC 810H zodat je er zeker van kunt zijn dat hij niet snel kapot gaat. Bullitt Group staat al jaren bekend als producent van smartphones die echt wel een stootje kunnen hebben.

De Motorola Defy Satellite Link is de eerste Motorola accessoire die Bullitt onder licentie van Motorla-eigenaar Lenovo op de markt brengt (of in ieder geval in de media).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.