Logitech G Fits
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech G Fits zijn TWS oordopjes voor gamers

Draadloos gamen met een setje oordopjes zonder latency, dat is de gedachte achter de Logitech G Fits. Een setjes oordopjes met Lightform en Lightspeed connectie.

Hoewel de Logitech G Fits prima via Bluetooth op vrijwel ieder apparaat kunnen worden aangesloten, is het ook mogelijk om een Lightspeed 2.4GHz connectie te gebruiken op apparaten die dat via een dongle ondersteunen. Daarmee wordt een low-latency verbinding opgezet. Die dongle kan worden aangesloten op PC, PS, Switch en Androids met een USB-A of USB-C aansluiting. De batterijen in de oordopjes lijken gigantisch te zijn met een gebruiksduur van 10 uur en nog eens 12 uur batterijcapaciteit in de case als je bluetooth gebruikt. Voor gesprekken in games en over de telefoon bevatten de oordopjes twee microfoons om jouw stem en achtergrondgeluiden van elkaar te kunnen scheiden.

Wat de oordopjes echt bijzonder maakt is echter de Lightform technologie. Je krijgt dan een gel eartip geleverd. LED’s in de headset kunnen die gel laten uitharden wanneer het oordopje goed in het oor zit. Zo maakt het oordopje zelf een eartip op maat zonder dat je het dure traject met een audicien in moet.

Heel goedkoop is dit bijzondere setje niet. Je legt er €249 voor neer, maar dan heb je dus wel echt iets heel bijzonders in je oor.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.