Max Veerstappen met het EA Sports logo op de helm
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

EA Sports sponsor van Verstappen

Sinds EA de studios van Codemasters heeft overgenomen, is EA Sports dé uitgever van de belangrijkste F1 racinggame ter wereld. Nu zet EA Sports ook de stap om Max Verstappen te sponsoren.

Met de presentatie van de nieuwe bolide, kwam ook de presentatie van de nieuwe helm. EA Sports heeft een plekje middenonder weten te bemachtigen. Onderdeel van de deal is ook dat Max content gaat maken binnen de EA Sports games.

“Van momenten waarop ik games speel met mijn vrienden tot competitieve situaties buiten de baan: EA SPORTS is altijd een onderdeel geweest van mijn leven”, vult Max aan. “Daarom voelt deze samenwerking heel natuurlijk en ik ben er trots op om EA SPORTS, dat miljoenen fans heeft, te vertegenwoordigen tijdens het 2023-seizoen.”

Eén reactie

  1. Max weigerde deze game te spelen toch? Beetje apart. Maar goed, het levert geld op, dus ja. Hamilton speelt volgens mij ook amper Gran Turismo, maar strijkt dat geld ook al jaren op. Maar Max speelde F1 202x concreet niet. Deed ook niet mee toen al die coureurs die wel simracers spelen deze game speelden tijdens de pandemie.

    Denk dat we hem nu wel een paar sessies zullen zien spelen… Of komt hij wel met alleen het spelen van FIFA?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.