Logo GadgetGear.nl
Vasco V4
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Vasco lanceert vertaalcomputer

Na Jaren zien we deze week eindelijk weer eens de lancering van een handige vertaalgadget. Geen smartphone app, maar gewoon echt een apparaat dat je in je hand kunt houden om zo gesproken en geschreven woord realtime te vertalen.

De Vasco V4 is een apparaat met ondersteuning voor 108 talen. Uit eigen onderzoek zou zijn gebleken dat de vertalingen 96% nauwkeurig zijn. Daarbij wordt wel onderscheid gemaakt in het type vertalingen. Zo kun je 90 talen vertalen vanuit tekst, 76 vanuit spraak en 108 vanuit een genomen afbeelding. Denk aan een foto van de menukaart.

De Vasco V4 komt met 99dB luidsprekers, een 5 inch display en een eSim met levenslang gratis internet voor het verwerken van de vertalingen. Die eSim werkt in 200 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.