Teufel Airy TWS
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Teufel presenteert de Airy TWS headset

Teufel presenteert deze week haar nieuwste ANC headset; de Airy TWS. De headset moet zich onderscheiden in haar kleurenpallet alsmede de batterijduur en het Teufel geluid.

De oordopjes zijn voorzien van lineaire HD drivers. Verbinden gaat over Bluetooth 5.0 met ondersteuning voor AAC audiostreams. De batterij in de oordopjes gaat tot 6 uur mee en tot 26 uur met tussentijds bijladen in de case. De oordopjes zijn IPX3 spatwaterdicht en beschikken over touchbediening. Voor een goede spraakopname beschikken ze over vier microfoons. Er is ondersteuning voor Google Assistant en Siri en ook bellen met maar één oordopje in kan. Voor het optimale draagcomfort komen ze met vijf maten eartips. De Teufel Airy TWS gaat €99,99 kosten en is alleen bij Teufel verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.